Friday, January 1, 2016

Meille tulee musta mökki

ja se meinasi saada lupa-arkkarinkin vetäisemään kahvin väärään kurkkuun. Ei ilmeisesti se tavanomaisin valinta täällä Espoossa :) Meitä kehotettiin ystävällisen painokkaasti miettimään muita vaihtoehtoja.

Noh, vähän siinä sitten tuumittiin ja listattiin syitä. Tästä asiasta meillä ei nimittäin oikeastaan ollut plan B:tä, mustaan olimme ihastuneet ajatuksena jo aikaisemmin ja muutaman mustan puutalon stalkkaus vain vahvisti käsitystämme siitä, että musta sen pitää olla. Joten lähinnä mietittiin vastastrategioita "jos ehdotetaan niin hurjia muita vaihtoehtoja, että se musta alkaa lopuksi tuntumaan ihan hyvältä ratkaisulta..." Petrus sitten tarttui härkää sarvista ja keskusteli suoraan lupa-arkkitehdin kanssa, ja kävi ilmi, että ongelma olisi nimenomaan täysmusta rakennelma ja jos siitä päästäisiin eroon, oltaisiin turvallisemmilla vesillä.

Ei kun hommiin ja seuraavilla spekseillä saatiinkin sitten lupa hakemuksen jättöön, kuultomusta talo puunvärisillä/kellertävillä tehosteilla.



Verhoilu tehdään vähän normaalista poikkeavasti, eli tarkoitus olisi käyttää kolmea eri levyistä lautaa jollain randomin vaikutelman aikaansaavalla kaavalla. Tästäkin iso kiitos Outille, joka jaksoi selvitellä miten tämä heidän puoleltaan saataisiin onnistumaan. Idea tähän meille tuli Vivolan talosta:
Kuva Vivolan sivuilta

Ja tässä vielä julkkarikuvat:

Julkisivu sivulta

Julkisivu edestä ja takaa





No comments:

Post a Comment