Tuesday, February 23, 2016

Mustaa myös lattiaan - oliko jollekin yllätys?

Tontilla alkoi työt 23.2.2016

Mutta ihan ensimmäiseksi kuva tontilta, siellä on nimittäin aloitettu työt! Mun pimeässä tiirailujen mukaan lähinnä lumityöt, mutta eiköhän se siitä etene. Tästä eteenpäin tulee kyllä vähän epäekologisesti muutama ylimääräinen ajokilsa illassa, kun töiden jälkeen on iso houkutus koukata tontin kautta. :)

Kuten aiemminkin kirjoittelin, Design-Talo tekee yhteistyötä Värisilmän kanssa, ja se näkyy sisustustuotteiden hinnassa. Periaatteessa on mahdollista valita mitä tahansa Värisilmän kautta saatavaa tuotetta, mutta selkeästi hinnoittelulla ohjataan käyttämään Värisilmän oman malliston tuotteita. Koska Värisilmän mallisto on varsin laadukas ja laaja, hylkäsimme ajatuksen Pukkilan laatoista ja viikonloppuna kävimme tutkimassa valikoimaa vähän tarkemmin Värisilmän Color Cafe Showroomissa, joka on avattu Suomenojan Iskun yhteyteen. Ihastuimme lattiamateriaaleista mustaan ja valkoiseen laavakiveä muistuttavaan laattaan, jota saa useissa eri kooissa. 10x10 kosteisiin tiloihin ja eteisen vaatehuoneseen sitten isompana (kaikki kuvat Värisilmän sivuilta):

Stone malliston Blackstone 10x10 - 45,90eur/m2

Stone-malliston Whitestone 30x30 - 39,90eur/m2

Seinälaatat otetaan varmaan aika varman päälle valkoista suht isokokoista laattaa. Ihan peruslaatan lisäksi tällainenkin miellytti silmää, voisi miettiä ainakin yhdelle seinälle tehosteeksi.

Trend-malliston R2WA Bianco Strutturato - 61,90eur/m2

Myös tapettivalikoima oli varsin kattava (mm. Cole&Son ja BoråsTapeter), mutta tällä kertaa ei aika riittänyt paneutua tarkemmin, eli niistä lisää toisella myöhemmin.

No comments:

Post a Comment