Monday, February 22, 2016

Mustaan taloon musta keittö, of course

Kirjoittelin aikaisemmin noista keittiövalinnoista ja nyt saimme tosiaan lyötyä sen puolesta asiat lukkoon. Meille tulee kuin tuleekin musta keittiö. Saarekkeen pöytätaso tulee tammesta ja toisen puolen pöytätaso tulee siis retrosti Stalan pesupöytä ruostumattomasta teräksestä.


Keittiömaailman mallinnus keittiöstämme (Á la Carte) 

Myös kodinhoitohuoneen, kylpyhuoneen ja WC:n kalusteet tulevat Keittiömaailmasta. Tarkoitus on matchata niitä vähän keittiön tyyliin, eli ovimalli tulee olemaan sama, samoin tammitaso ja tammivetimet. Värejä mietitään vielä vähän, ne voidaan sävyttää millä tahansa NCS-kartan värisävyllä. Toisaalta olisi kiva kokeilla vähän rohkeampiakin sävyjä, mutta saattaa olla, että päädymme kuitenkin revittelemään vähän helpommin päivitettävin keinoin. :)

Khh
 Kodinhoitohuone tulee siis olemaan yhdistetty khh + saunan pukuhuone (sitä ei tosin ylläolevasta kuvasta kovin helposti hahmota) Sinne mennään todennäköisimmin valkoisilla tai mustilla kaapeilla. Valkoista puoltaisi ehkä se, että pesutorni on joka tapauksessa valkoinen, mustasta se erottuu ehkä vähän hölmösti. Ainakin ikkunaseinä saa peitokseen tapetin.

Yläkerran kylpyhuone
Yläkerran kylpyhuoneseen haluttiin mahdollisimman paljon säilytystilaa, siksi tuplaleveä allaskaappi/laatikosto. Väriä tosiaan vielä pohditaan, tumman sininen + valkoiset lattiat & seinät yhdistettynä deniminvärisiin tekstiileihin voisi olla ihan raikas yhdistelmä. Myös ammeen malli on vielä pohdinnassa todennäköisesti, ehkä vähän tätä tyyliä voisi olla: 

Hafa Hampton 1600

Alakerran pikku-WC
Alakerran WC:stä tuli aika mini, joten sisustusta pitäisi miettiä niin, että tila säilyisi mahdollisimman avarana ja valoisana. Kaakeleita ei seinään tule, eli ehkä taas tapettia, joko takaseinään tai sitten allasseinälle. Laatikoston väri on nyt vihreä, mutta varmaankin tässä vielä vaihtuu, vaihtoehtoina nyt ainakin yläkerran sininen tai sama musta kuin keittiössä. Peili puolestaan tulee olemaan koko kalusteen levyinen eli ei tuollainen valopeili.

Huoh, kivaa on näitä sisustusjuttujakin miettiä, mutta välillä vähän valinnanvaikeus iskee, kun niin scratchista pääsee asioita päättämään (meillä siis pintamateriaalit parkettia lukuunottamatta tulevat Värisilmän mallistosta, ja vaihtoehtojahan riittää :))





No comments:

Post a Comment